Het kan je zomaar gebeuren!!

Het is een gewone dag en je bent aan het werk. Het vreemde is dat je collegae hun hoofden afwenden als je ze aankijkt. Je ziet ze nog net een vies gezicht trekken. Niemand begint een gesprek met je. Niemand geeft je koffie. Je vraagt je af, wat is hier aan de hand? Waarom is iedereen zo afstandelijk naar mij? Waarom zeggen ze niets? Heb ik iets verkeerds gezegd of gedaan?
Na een paar uur ga je naar het toilet en wast daarna netjes je handen. Je kijkt in de spiegel en ziet dat er een snotje aan je neus hangt. Waarschijnlijk hangt dat er al een tijdje aan en al die tijd dorst niemand iets tegen jou te zeggen.
Het kan je zomaar overkomen. Het gebeurt, echt! Ik zweer het je.

Het is een werkdag. Je gaat op tijd uit bed. Neemt een douche en poetst je tanden. Snel even een boterham en een beker melk voordat je op de fiets naar het werk gaat. Onderweg kijkt iedereen je vreemd aan. Sommige hoofden van de tegenliggers draaien haast 180 graden om als ze passeren. Op het werk aan gekomen zet je netjes zoals iedere dag de fiets in de fietsenstalling. De schuifdeuren gaan open als je richting receptie loopt. De receptioniste schiet keihard in de lach als ze je ziet. Ze houdt haar hand voor haar mond en heeft het niet meer. Wat is er aan de hand? Je kijkt naar beneden en komt tot de conclusie dat je jezelf vergeten bent aan te kleden en poedelnaakt over straat naar je werk bent gereden.
Het kan je zomaar overkomen. Het gebeurt, echt! Ik zweer het je.

Verschrikt spring je in bed overeind. De wekker is niet afgegaan. Vlug aankleden en naar het werk. Godver, de godver, de auto heeft een lekke band. Na het verwisselen eindelijk op weg. In de haast neem je nog net een rood stoplicht mee. Kassa, 160 euro. Dankjewel agent! Drie uur later kom je eindelijk op je werk aan. Op het bureau ligt nog het werk dat je eigenlijk gisteren af had moeten hebben. Gestrest stoot je ook nog eens een beker koffie over de contracten waar je baas op zit te wachten. Over baas gesproken, hij staat voor je. De rest laat zich raden.
Het kan je zomaar overkomen. Het gebeurt, echt! Ik zweer het je.

Je rijdt al jaren motor en bent de trotse eigenaar van een Harley-Davidson Ultra Classic uit 2008. Je motor heeft alle denkbare accessoires die er zijn: navigatie, stereo, koffer- en spatbord verlichting, drietonige sirene, ABS, noem maar op. Je maten zijn net zo idolaat van Harley’s als jij. Samen maak je heel wat kilometers in binnen- en buitenland. Je jaarlijkse motorvakantie is het hoogtepunt van het jaar. Wekelijks zit je samen in de kroeg en drinkt dan een stevige pot bier met je maten. Man, wat lachen jullie wat af. Je realiseert je dat je een geweldig leven hebt.
Het kan je zomaar overkomen. Het gebeurt, echt! Ik zweer het je.

Advertenties

Over Bikermaniac

Heb het altijd te druk. Waar is de tijd! Life is too serious, make fun!
Dit bericht werd geplaatst in Motor. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s