Barack Obama en Joe Biden signeren tribute custombike voor goede doel

Het Amerikaanse custom bedrijf ‘Hardcore Choppers’ heeft een spectaculaire motor gemaakt dat gesigneerd is door president Obama en vice president Biden. De beide handtekeningen sieren de special paint tank. De motor is gebaseerd op het P-40 Warhawk gevechtsvliegtuig dat veelvuldig is gebruikt in de 2de wereld oorlog. Zowel het vliegtuig alswel de motor zijn beschilderd met een haaien kop.
De motor werd zaterdag 25 september geveild in veilinghuis Barrett-Jackson in Las Vegas. Dit is ’s werelds grootste veilinghuis op gebied van auto’s. Naar verluidt is de motor gedoneerd door ‘national security adviser’ James Jones. Alle opbrengsten van de veiling gaan naar de ‘Fisher House Foundation’. Deze foundation bouwt huizen en stelt ze beschikbaar aan familieleden van gewonde militairen gelegen in een militair ziekenhuis. De militaire zijn veelal veteranen.
De custombike is voorzien van een vet Amerikaans V-twin motorblok. Een fraai handgemaakte twee-in-één RVS uitlaat en de geel/zwart gespaakte gietwielen geven de motor een stoer uiterlijk wat nog eens benadrukt wordt door de mat zwarte girder voorvork. De geschilderde popnagels en grijze kleur zijn natuurlijk ook te herleiden uit het oorlogsvliegtuig.
Barack Obama schijnt een liefhebber te zijn van motoren. Maar zal hij zelf ook (eens) motorrijden? En als hij dat doet, rijdt hij dan in veiligheidskleding met integraal helm gevolgd door twee beveiligingsagenten óf rijdt hij met een bandana, zonnebril en korte mouwen, trots showend zijn laatste tattoo’s????

Advertenties

Over Bikermaniac

Heb het altijd te druk. Waar is de tijd! Life is too serious, make fun!
Dit bericht werd geplaatst in Motor en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s