Marisa Miller

Harley-Davidson heeft sinds enige tijd supermodel Marisa Miller aangetrokken als ‘promotiemeisje’. De verkoopcijfers van Harley-Davidson raakte in het slop en de fabriek zocht naar middelen om de cijfers op te ‘krikken’. En dan denk je aan mooie meiden, nietwaar? Nou leeft die hele promotiecampagne hier wat minder maar in de States is het hot, of moet ik zeggen is ZIJ hot? Harley probeert met filmpjes, posters, flyers e.d. de klant te boeien voor een nieuwe fiets. Op deze filmpjes en foto’s laat Marisa zich van haar beste kant laat zien en die heeft ze veel moet ik zeggen. De media staat vol met dit zo genaamde ‘Harleymeisje’ en dan kan ik als columnist natuurlijk niet achterblijven om iets over haar te schrijven.
Wat kan / zal ik over Marisa schrijven? Wel, wat is die meid verschrikkelijk mooi. Ik kan echt niets ontdekken aan haar dat niet mooi is. Nou weet ik heus wel dat je foto’s kan reduceren en dat je met de juiste belichting en een goede fotograaf de waarheid kunt verdoezelen, maar god wat is ze mooi. Echt alles aan haar is mooi. Haar goud blonde golvende haar is geweldig. Haar gezicht is prachtig. Mooie ogen, mooie Lippen. Haar lichaam is een genot om naar te kijken en het lijkt alsof alles de juiste volumes en rondingen heeft. Ja, ze is echt geweldig.
Marisa is bekend als fotomodel van het lingeriemerk Victoria Secret. Ja, ze heeft echt niets te verbergen, wat wil je met zo’n lijf. Youtube en internet staan vol met filmpjes en foto’s van dit sexy model. Dus als je meer van haar wil zien, ga je gang.
In de promotiefilmpjes voor Harley-Davidson is ze voor de verandering eens IN de kleren gegaan. Gehuld in zwart leder en rijdend op een zwarte Sportster is ze ook nog eens een stoere bikerwomen. Ze maakt burnouts en ze draagt een gitzwart vizier wat de mysterie nog eens benadrukt. In de filmpjes zijn echt prachtige beelden te zien van natuur, Harley’s en natuurlijk Marisa zelf.
De foto’s zijn stuk voor stuk ‘decent’ ook al hangt het bloesje soms ietwat ver open. Het moest allemaal wel netjes blijven maar wel prikkelen natuurlijk.
Goede zet dus van Harley-Davidson om juist deze vrouw aan te trekken. Harley-Davidson heeft als doel met deze campagne meer motoren te verkopen aan vrouwen. Haha grappig, ik realiseer me nu pas dat die mooie filmpjes helemaal niet voor mannen bedoeld zijn…. Weten ze dat bij Harley ook?
Tuurlijk is het zo dat er nog heel wat te behalen valt bij de verkoop van motoren aan vrouwen, maar laten vrouwen zich verleiden tot een aankoop als zij een andere vrouw op een motor zien rijden? Ik weet het niet, ik ben geen vrouw, maar als ik George Clooney op een motor zie rijden, dan ga ik als man nog een motor kopen!
De naamsbekendheid van de campagne zal het merk zeker ten goede komen, maar had Harley-Davidson daarover te klagen? Nogmaals, zal de campagne aansporen om een nieuwe fiets te kopen? Met het kijken naar die sexy filmpjes krijg je in ieder geval nog geen korting! Marketing is erg moeilijk. Reclame in relatie tot omzetverhoging is sowieso erg moeilijk meetbaar, maar wat mij betreft is de combinatie van Harley’s met mooie vrouwen geweldig. En wat die naamsbekendheid betreft, het werkt; nu ken ik Marisa Miller…. !!

Advertenties

Over Bikermaniac

Heb het altijd te druk. Waar is de tijd! Life is too serious, make fun!
Dit bericht werd geplaatst in Babes, Motor, Reclame en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op Marisa Miller

 1. Pingback: Marisa Miller | Bikermaniac's Blog

 2. Pingback: Harley richt zich op vrouwen | Bikermaniac's Blog

 3. Marian zegt:

  Well, columnist is a dirty job,
  but someone got to do it 🙂

 4. bikermaniac zegt:

  Wat mij betreft zo snel mogelijk.
  Heb je haar adres?
  Herken je haar trouwens van “je schilderij”?

 5. Hans zegt:

  Ben het helemaal met je eens! Wanneer organiseren we een “meet & greet” in de Kogelvanger?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s