Weer 2 nieuwe Harley modellen!

11 februari is de introductie van 2 nieuwe Harley modellen. Dat is tenminste als ik mijn mailbox moet geloven. Ik ontving een  bericht van Hadee met de volgende tekst:

“IMAGINATION IS A POWERFUL THING

Nieuwsgierig geworden van de silhouetten hierboven? Noteer dan zaterdag 11 februari in je agenda! Op die dag worden namelijk twee splinternieuwe Harley-Davidson modellen geïntroduceerd bij je lokale Authorized Harley-Davidson Dealer.”

Wat een raar bericht , dacht ik. Traditiegetrouw worden namelijk nieuwe modellen eerst bekend gemaakt op – daar waar het hoort – de website van Harley-Davidson.com.  Op deze officiële website wordt net zo min als op de sites van de grote Amerikaanse ‘bloggers’ geen nieuws weergegeven over de komst van nieuwe modellen.  Op de Nederlandse versie van de Hadee site is het overigens wel vermeld.
Maar wat ik niet begrijp is, hoe Nederland nieuwe modellen kan introduceren, terwijl er in Amerika geen melding van wordt gemaakt! Er is nog niets bekend over de nieuwe modellen. Het is bijna ondenkbaar, dat er niets uitlekt voordat de motoren in het echt bij de dealers in Nederland staan. Persoonlijk verwacht ik weinig spectaculairs in Hadee motorland. Er is door de recessie nog weinig ruimte om compleet nieuwe modellen of motoren te ontwikkelen en vorig jaar is de nieuwe Switchback al geïntroduceerd. Een nieuw faceliftje hier? Faceliftje daar? Speciaal voor – in ieder geval – de Nederlandse markt? Nou, ik ben benieuwd. Ik ga zeker kijken. Dat is natuurlijk ook de hele opzet van het verhaal.

Advertenties

Over Bikermaniac

Heb het altijd te druk. Waar is de tijd! Life is too serious, make fun!
Dit bericht werd geplaatst in Motor en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Weer 2 nieuwe Harley modellen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s