Orphiro

Wel eens van het motormerk ‘Orphiro’ gehoord? Nee? Ik kan het me goed voorstellen. Toch is het eigenlijk een bijzonder motormerk. Het is namelijk Nederlands en daarmee is het misschien wel het enige Nederlandse motormerk.  Een andere bijzonderheid is, dat het een elektrisch aangedreven motorfiets is.

 

 

 

 

 

 

Orphiro zegt zelf het volgende over de motor:

Duurzaam plezier, een cool design en rijcomfort. Orphiro combineert idealen als het gaat om het nieuwe motorrijden: volledig elektrisch, snel te laden en één met de natuur. Een enorm acceleratievermogen, een heerlijke cruisesnelheid en een bereik waardoor de Orphiro elke woon-werkafstand met gemak kan overbruggen. En bovendien: eye-catching!
De motor is een fantastische, brede cruiser, die de funfactor introduceert in de wereld van elektrisch mobiliteit. Op deze site kan je de ontwikkeling volgen van dit Nederlandse initiatief.
Orphiro is meer dan een elektrische motor; Orphiro is een onderneming waar jongeren kennismaken met elektrisch vervoer en zich klaarstomen voor de automotive markt van ‘morgen’.
Orphiro biedt bedrijven en particulieren de mogelijkheid zelf het elektrisch rijden te ervaren. Vooral zij die begrijpen dat een verandering noodzakelijk is. Én dat een verandering stap voor stap gaat. Orphiro is partner van tal van organisaties om zo de stappen naar de toekomst mogelijk te maken en de kansen te borgen om succesvol elektrisch vervoer te introduceren.

De motor heeft een bereik van 100 km en een top van 120 km/u. Dit zijn nog geen indrukwekkende cijfers, maar ze zullen ongetwijfeld al achterhaald zijn of nog verbeterd worden. Hoewel de motor meer op een pilotproject lijkt, is hij toch echt te koop. Je mag er blijkbaar 49.000 euro voor neerleggen. Is dat misschien de reden, dat we er nooit een gezien hebben?

Meer info op Orphiro

Advertenties

Over Bikermaniac

Heb het altijd te druk. Waar is de tijd! Life is too serious, make fun!
Dit bericht werd geplaatst in Motor en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Orphiro

  1. Pingback: Track Dieselmotorfiets stopt | Bikermaniac's Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s