Motorzaken in Nederland en België

Een van de meest bezochte pagina’s op deze blog is ‘Motorzaken NL’. En daar ben ik best trots op, mag ik zeggen.
Blijkbaar gaan mensen veel op zoek naar een motorzaak via zoekmachines en komen dan snel uit bij deze blog.
De pagina motorzaken biedt een overzicht van een groot aantal motorzaken in Nederland die een relatie hebben met Harley-Davidson, HD-onderdelen of custombouw. Bedrijven die zich louter bezighouden met andere merken, zul je hier niet treffen. De bedrijven zijn gesorteerd op plaatsnaam en niet op bedrijfsnaam. Vaak weet je de bedrijfsnaam niet, vandaar. De HD-dealers staan op de paginas Dealers NL en Dealers B.
Helaas blijft de informatie van motorzaken in België sterk achter. Dus alle informatie over motorzaken in België is welkom.
Het heeft jaren geduurd om deze informatie te vergaren. De informatie is afkomstig van motorbladen en van internetsites.
Ondanks het streven is deze informatie echter nooit compleet of 100% actueel. Motorzaken komen en gaan. Motorzaken verhuizen en websites worden aangepast. Vooral bij de startende motorzaakjes gaat het vaak mis en verdwijnen ze na een paar jaar. Sommige zaakjes zijn piepklein en hebben niet eens een website. Van deze zaakjes is het moeilijk na te gaan of ze überhaupt bestaan.
Onlangs zijn alle internetadressen gecontroleerd (en aangepast). Motorzaken met een internetadres vermelding zijn up-to-date. Van de overige zaken is moeilijk te zeggen wat de status is.
Ik tracht zo veel mogelijk de gegevens actueel te houden, nieuwe zaken toe te voegen en gesloten zaken te verwijderen. Iedere informatie van jullie is dan ook welkom. Mutaties kunnen doorgegeven worden aan het emailadres onderaan de pagina Motorzaken

Thx.

Advertenties

Over Bikermaniac

Heb het altijd te druk. Waar is de tijd! Life is too serious, make fun!
Dit bericht werd geplaatst in Motor en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s